Pere Vergés, 1-7°. 08020 - Barcelona
93 498 71 28 - acap@acap.cat

14/01/2019 - ANUL.LAT - El joc psicodramàtic com a instrument terapèutic, didàctic i de supervisió i dinamització institucional

Introducció:

Aquest curs és una aproximació breu, però sense renunciar a ser rigorosa, a la tècnica psicodramàtica a partir de l’abordatge de les bases teòriques bàsiques i de l’experiència pràctica perquè els professionals es puguin fer una idea clara del que pot permetre aquest mode de treball.

 

Objectius: 

El psicodrama troba la seva aplicació en diversos àmbits i finalitats. Des d’una perspectiva clínica permet millorar el malestar, les inhibicions, les dificultats d’aprenentatge i els trastorns en la clínica però des d’una vessant institucional ofereix als professionals i als equips un recurs permanent per aprendre de la seva experiència, mitjançant les supervisions o millorar les dinàmiques de l’equip, i depurar els efectes de burn out i fatiga que desmobilitzen i redueixen el rendiment i la satisfacció en el treball.

 

Adreçat a: Psicòlegs, fisioterapeutes, logopedes, pediatres, mestres, psicopedagogs, pedagogs, i en general, a professionals que treballen amb primera infància.

 

Metodologia:  En cada una de les quatre sessions es realitzarà una introducció teòrica i a continuació un abordatge des de la pràctica a partir de tallers vivencials.

 

 

Sessions:

1- El joc  psicodramàtic una forma d’abordar els problemes dels infants. 

2- Indicacions clíniques  del treball en psicodrama psicoanalític, individual, grupal e institucional.

3- El psicodrama i les diferents estructures clíniques

4- El psicodrama en el treball d’equip, com a mètode de millorar la dinàmica institucional o en la supervisió de casos

Secretaria de l'ACAP.
Josep Monseny Bonifasi: Psicoanalista, Psiquiatra i Psicodramatista.
25
12
Normal: 160 €
Soci: 145 €
Hotel d´Entitats de La Pau . Barcelona
Pere Vergés, 1, 6a. planta 08020 Barcelona
14 de gener, 28 de gener, 11 de febrer i 25 de febrer de 2019
de 10h a 14h
16h
Descarregar Adjunt (ACAP_el joc psicodramatic2.pdf)